Despre noi

Heiko

Industria HVAC s-a dezvoltat semnificativ în ultimii ani, iar clienții au așteptări din ce în ce mai mari de la echipamente precum sistemele de aer condiționat sau pompele de căldură. Heiko este un brand care a fost creat având în vedere nevoile pieței în curs de dezvoltare, iar potențialul său permite introducerea continuă a tehnologiilor de ultimă generație. Sistemele Heiko sunt soluții prietenoase nu numai pentru utilizatori și instalatori, ci și pentru mediu. Confortul utilizatorului este extrem de important pentru Heiko.

Dispozitivele se caracterizează în principal prin eficiență energetică ridicată, control inteligent prin telecomandă WiFi și instalare rapidă și ușoară. Un avantaj suplimentar este designul minimalist și modern. Fiecare utilizator poate potrivi cu ușurință sistemele de aer condiționat și pompele de căldură cu interiorul lor. Funcționalitatea, designul elegant, eficiența energetică și fiabilitatea descriu perfect dispozitivele din oferta Heiko.

Succesul vânzărilor ridicate de unități de perete divizat a dus la dezvoltarea în continuare a mărcii Heiko începând cu 2018. Oferta companiei a fost extinsă pentru a include nu numai sisteme multi Split bazate pe unități montate pe perete și casete. Oferta Heiko s-a extins, de asemenea, pentru a include pompe de căldură termice plus CH+ACM cu modul hidraulic integrat, pompe de căldură termice CH+ACM și pompe de căldură pentru piscină.

Un mare avantaj al produselor Heiko sunt soluțiile inteligente. Pompele de căldură și aparatele de aer condiționat utilizează agentul frigorific R32. Aceasta înseamnă că dispozitivele oferite de marcă sunt foarte ecologice. Un avantaj suplimentar este funcționarea silențioasă, realizată printr-o tehnologie inovatoare care permite reducerea eficientă a zgomotului.