HEIKO BRISA INVERTER aparate de aer conditionat pe perete R32 (2.5-7.0 kW, WIFI, incalzire pina la -15ºС, 23dB, A++)

HEIKO BRISA INVERTER aparate de aer conditionat pe perete R32 (2.5-7.0 kW, WIFI, incalzire pina la -15ºС, 23dB, A++)
Split
Aparatele de aer conditionat de perete BRISA sunt aparate de ultima generatie cu eficienta energetica ridicata, echipate cu compresoare de cea mai buna calitate. Stilul sofisticat al aparatelor de aer condiționat BRISA le face o alegere perfectă pentru case și birouri. Controlul temperaturii și utilizarea funcționalităților aparatului de aer condiționat sunt facilitate de controlul Wi-Fi în standard și controlerul wireless inclus.

Controlul Wi-Fi

Controlul Wi-Fi în standard permite controlul aparatului de aer condiționat cu un telefon conectat la Internet din orice loc. Aplicația INTELLIGENT AIR Wi-Fi confortabilă și intuitivă permite accesul la toate setările de bază ale aparatului de aer condiționat.

Eficiență energetică ridicată

Soluțiile inovatoare au permis o reducere semnificativă a consumului de energie atât în modul de răcire, cât și în cel de încălzire. Aparatele au rating energetic A++/A+.

Flux de aer SMART

O soluție inovatoare pentru controlul fluxului de aer. Fluxul este îndreptat în sus în timpul răcirii și în jos în timpul încălzirii, ceea ce permite o distribuție uniformă a aerului, prevenind astfel fluxul direct de aer asupra utilizatorului.

Controlul vitezei fluxului de aer

Opțiunea de a controla obloanele pentru fluxul de aer pe verticală și pe orizontală permite direcția precisă a fluxului de aer. Funcția este disponibilă de la controlerul wireless și aplicația Wi-Fi Intelligent Air.

Operare silențioasă

Componentele care cuprind aparatul de aer condiționat și sistemul optim de flux de aer asigură o funcționare silențioasă pentru confort în timpul muncii și în timpul liber.

MOD TURBO

ONE-TOUCH
PUTERE COMPLETĂ

FUNCTIA SLEEP

FĂ-ți adormitul confortabil

MOD

RĂCIRE
ÎNCĂLZIRE USCARE
VENTILATOR AUTOMAT

Date tehnice
Unitate interna
Unitate externa