HEIKO CASETA INVERTER aparat de aer condiționat cu flux de aer cu 4 căi (3.5-5.0 kW)

HEIKO CASETA INVERTER aparat de aer condiționat cu flux de aer cu 4 căi (3.5-5.0 kW)
Split
Aparatele de aer condiționat cu casetă Heiko sunt o soluție excelentă pentru instalarea la locuințe, birouri sau restaurante. Gama de produse include aparate cu capacitate diferită pentru a se potrivi mărimii suprafeței clădirii. În funcție de aplicație, unitățile interioare casete sunt disponibile cu panouri cu flux de aer cu 4 căi sau circumferențiale. Aparatele Heiko sunt discrete, ușor de instalat și se potrivesc perfect cu orice design interior.

Eficiență energetică ridicată

Soluțiile inovatoare au permis o reducere semnificativă a consumului de energie atât în modul de răcire, cât și în cel de încălzire. Aparatele au rating energetic A++/A+.

Flux de aer SMART

O soluție inovatoare pentru controlul fluxului de aer. Fluxul este îndreptat în sus în timpul răcirii și în jos în timpul încălzirii, ceea ce permite o distribuție uniformă a aerului, prevenind astfel fluxul direct de aer asupra utilizatorului.

Controlul vitezei fluxului de aer

Opțiunea de a controla obloanele pentru fluxul de aer pe verticală și pe orizontală permite direcția precisă a fluxului de aer. Funcția este disponibilă de la controlerul wireless și aplicația Wi-Fi Intelligent Air.

Operare silențioasă

Componentele care cuprind aparatul de aer condiționat și sistemul optim de flux de aer asigură o funcționare silențioasă pentru confort în timpul muncii și în timpul liber.

MOD TURBO

ONE-TOUCH
PUTERE COMPLETĂ

FUNCTIA SLEEP

FĂ-ți adormitul confortabil

MOD

RĂCIRE
ÎNCĂLZIRE USCARE
VENTILATOR AUTOMAT

Date tehnice
Unitate interna
Unitate externa