Pompe de căldură HEIKO THERMAL CH+DHW INVERTER

Pompe de căldură HEIKO THERMAL CH+DHW INVERTER
Pompe de caldura

Monobloc cu modul hidraulic

Pompe de căldură monobloc TERMICE sunt dispozitive eficiente din punct de vedere energetic care atrag energie din aer și o folosesc pentru a încălzi sau răci clădirea și pentru a pregăti apa de încălzire. Ele pot fi utilizate atât în case unifamiliale, cât și în clădiri comerciale. Pompele de căldură Heiko sunt dispozitive avansate, care garantează o funcționare eficientă și sigură.

Două circuite de încălzire

O pompă de căldură THERMAL Plus standard poate fi configurată pentru a furniza diferite sarcini termice în același timp, cum ar fi un sistem de încălzire cu radiatoare și un sistem de încălzire prin pardoseală. Cu două circuite de încălzire, temperatura în diferite sarcini termice poate fi gestionată separat; în termeni practici, se pot face diferite setări de temperatură pentru calorifere și încălzirea în pardoseală.

Gamă largă de temperatură – funcționare fiabilă în toate condițiile

Pompele de căldură Heiko sunt unități fiabile care funcționează de la -25°C în exterior și pot încălzi ACM până la 55°C.

Controlul Wi-Fi

Controlul Wi-Fi standard disponibil îmbunătățește confortul de funcționare a pompelor de căldură Heiko. O aplicație simplă și intuitivă pentru dispozitivele mobile vă permite să monitorizați starea unității, să afișați consumul curent de energie și să modificați setările de temperatură.

Panou de control modern

Panoul de control integrat permite schimbarea ușoară și rapidă a parametrilor de funcționare. Meniul controlerului este disponibil în mai multe versiuni lingvistice.

Operare silențioasă

Pompele de căldură Heiko THERMAL Plus au ventilatoare cu motor de curent continuu, un compresor de agent frigorific bine izolat fonic și un design optimizat al ventilatorului de aer pentru a asigura o funcționare foarte silențioasă deja la 52 dB(A) . Unitățile pot funcționa și într-un mod silențios pentru un confort îmbunătățit la locul de muncă sau în timpul odihnei.

Control automat al vremii

Pompele de căldură Heiko THERMAL funcționează într-un proces automat controlat de curbele de temperatură meteorologică. În practică, aceasta înseamnă că funcționarea pompei de căldură este adaptată automat la condițiile meteorologice reale, fără nicio intervenție umană.

Tehnologia convertorului de frecvență

Tehnologia convertorului de frecvență permite funcționarea eficientă din punct de vedere al costurilor a pompei de căldură fără supratensiuni bruște de frecvență a compresorului. Acest lucru asigură o funcționare eficientă din punct de vedere energetic și silențios. Unitățile au rating energetic A++.

AUTOMAT

METEO
CONTROL

GAME DE OPERARE

RĂCIRE
0 până la 50°C

GAME DE OPERARE

ÎNCĂLZIRE
-25 până la 45°C

Date tehnice