HEIKO MULTI SPLIT INVERTER unitate exterioara (5-10 kW)

HEIKO MULTI SPLIT INVERTER unitate exterioara (5-10 kW)
Multi Split
Folosind acest sistem, puteți conecta de la două până la cinci unități interioare la o unitate exterioară. Cu soluția Heiko Multi Split, aparatele de aer condiționat care cuprind sistemul pot fi controlate separat, astfel încât să poată fi setate temperaturi diferite pentru fiecare unitate. Sistemul permite racirea sau incalzirea a cel putin doua incaperi in acelasi timp. Sistemul Heiko Multi Split este prevăzut cu o unitate exterioară de înaltă eficiență și de la 2 până la 5 unități interioare în diverse aranjamente.

Refrigerant R32

Refrigerantul R32 utilizat în aparatele de aer condiționat le face mult mai eficiente decât aparatele care funcționează cu agentul frigorific R410A utilizat în mod obișnuit.

Tehnologia invertorului

Tehnologia cu invertor permite funcționarea economică a sistemului fără creșteri bruște ale frecvenței compresorului, asigurând în același timp funcționarea eficientă din punct de vedere energetic și silențioasă a aparatului.

Decongelare automată

Funcționarea eficientă a sistemului MULTI SPLIT în modul de încălzire, în condiții meteorologice dificile, este posibilă cu dezghețarea automată a schimbătorului de căldură al unității exterioare.

motor de curent continuu

Motorul DC de înaltă eficiență, cu un design compact, asigură funcționarea eficientă energetic a ventilatorului unității exterioare. Motorul de curent continuu, în comparație cu motoarele de curent alternativ convenționale, asigură un zgomot de funcționare mai mic al unității exterioare.

Folie de aluminiu hidrofilă

Acoperirea specială a schimbătoarelor de căldură previne coroziunea și prelungește durata de viață a aparatului.

ELECTRONIC

SUPPA DE EXPANSIUNE

GAMA DE OPERARE

RĂCIRE:
-10 ~ 46°C

GAMA DE OPERARE

ÎNCĂLZIRE:
-15 ~ 24°C

MULTI SPLIT unitati externe
Numărul maxim de unități interioare per unitate exterioară