HEIKO C1 INVERTER aparate de aer conditionat pe perete R32 (2.5-7.0 kW)

HEIKO C1 INVERTER aparate de aer conditionat pe perete R32 (2.5-7.0 kW)
Split
Aparatele de aer condiționat de perete C1 sunt aparate recunoscute care funcționează cu agentul frigorific R32. Sunt disponibile cu mai multe capacități, păstrând în același timp o eficiență energetică ridicată. Mai mult, sistemul funcționează pe baza tehnologiei inverter care contribuie la reducerea consumului de energie. Designul subțire și simplu al aparatelor de aer condiționat C1 le face alegerea perfectă pentru case, birouri și afaceri.

Eficiență energetică ridicată

Soluțiile inovatoare au permis o reducere semnificativă a consumului de energie atât în modul de răcire, cât și în cel de încălzire. Aparatele au rating energetic A++/A+.

Instalare rapidă și ușoară

Designul aparatelor de aer condiționat și noile soluții tehnologice permit o instalare eficientă și fără probleme. Accesul mai ușor, spațiul de instalare crescut și opțiunile de conectare pe partea dreaptă și stângă reduc timpul de instalare la doar 40 de minute.

Refrigerant R32

Refrigerantul R32 utilizat în aparatele de aer condiționat Split le face mult mai eficiente decât aparatele care funcționează cu agentul frigorific R410A utilizat în mod obișnuit

Flux de aer SMART

O soluție inovatoare pentru controlul fluxului de aer. Fluxul este îndreptat în sus în timpul răcirii și în jos în timpul încălzirii, ceea ce permite o distribuție uniformă a aerului, prevenind astfel fluxul direct de aer asupra utilizatorului.

Operare silențioasă

Componentele care cuprind aparatul de aer condiționat și sistemul optim de flux de aer asigură o funcționare silențioasă pentru confort în timpul muncii și în timpul liber.

MOD TURBO

ONE-TOUCH
PUTERE COMPLETĂ

FUNCTIA SLEEP

FĂ-ți adormitul confortabil

MOD

RĂCIRE
ÎNCĂLZIRE USCARE
VENTILATOR AUTOMAT

Date tehnice
Unitate interna
Unitate externa